7 winkels op de Voorstraat West waar je de leukste Sinterklaascadeautjes voor kinderen kunt kopen

Sinterklaas is weer in het land! Even genieten van een fijne tijd vol spanning en cadeautjes. De Voorstraat West zit vol winkels waar je leuke Sinterklaascadeautjes kunt kopen. Als je iets voor kinderen zoekt zijn dit de beste adressen:

4 Your Games
Bij 4 Your Games vind je een enorme collectie spellen voor jong en oud. Van kleine spelletjes voor in de schoen tot prachtige grote spellen. Ook hebben ze een grote collectie puzzels. Hier vind je altijd een leuk cadeau!

Voorstraat 410 www.4yourgames.nl

 

Kind Zo Blij
Naast toffe kinderkleding vind je bij Kind Zo Blij ook hele leuke cadeautjes! Knuffels, speelgoed, stepjes, rugzakken, knutselpakketten, puzzels, slofjes, nachtlampjes en nog heeel veel meer leuks! Kijk in de winkel of shop online. In de webshop zijn de sint- en kerstcadeautjes al handig voor je klaar gezet en je krijgt ze mooi ingepakt thuis.

Voorstraat 302 www.kindzoblij.nl

Emma Speelgoed
Waarom zou je nieuw speelgoed kopen als je ook mooi tweedehands speelgoed kunt kopen. Bij Emma Speelgoed vind je LEGO sets, Playmobil sets, Duplo, knuffels, puzzels, spelletjes, baby- en peuterspeelgoed, speelsets en nog heel veel meer.

Voorstraat 415 www.emmaspeelgoed.nl

NJoy Chocolate
Vergeet die smakeloze chocoladeletters uit de supermarkten koop een heerlijk chocoladecadeau bij NJoy Chocolate. De chocolatiers van NJoy maken alles zelf en dat proef je! Chocoladeletters, bonbons, chococadeautjes maar je kunt er ook losse ingrediënten kopen als je zelf chocolade wilt maken.

Voorstraat 320 www.njoychocolate.nl

Hobby Modelbouw Dordrecht
Een leuk cadeau voor jong én oud vind je bij Hobby Modelbouw. Nergens in Dordrecht zie je zoveel modelbouwpakketten! Schepen, vliegtuigen, auto’s maar ook starwarspakketten en vrolijke Minions. Daarnaast vind je legpuzzels, 3D puzzels, bouwplaten en LEGO sets.

Voorstraat 360 www.modelbouw-dordrecht.nl

 

Opa & An
In deze leuke hippe cadeauwinkel vind je ook leuke cadeautjes voor kinderen! Kinderspeelgoed, knuffels en kinderkameraccessoires, er is keus genoeg. Je kunt in de winkel shoppen en online. De cadeautjes worden leuk voor je ingepakt.

Voorstraat 440 www.opa-en-an.nl

Sweets & Cake

Een Sinterklaas- of Pietentaart op tafel zetten op pakjesavond, hoe leuk is dat? Ga dan langs bij Sweets & Cakes. Hier maken ze fantastische taarten, cupcakes of ander lekkers in elk ontwerp! Dat wordt een geweldig begin van een heerlijk avondje.

Voorstraat 308  www.instagram.com/sweets_and_cake_/

Bezoek de parel van Dordrecht