buitenspeeldag

12-06-2019

Hoera! Het is weer buitenspeeldag! 

Alle hinkelaars, touwtje springers, tikker kampioenen en blindemannen opgelet!  Op woensdag 12 juni is er geen excuus om binnen te blijven.  Op die dag  verandert de Voorstraat West  voor even in een heus speelparadijs. Tussen 13:00 uur  en 16:00 uur kun je komen buitenspelen! Neem een vriendje of vriendinnetje mee, of je ouders. Want buitenspelen is leuk voor iedereen. Bij regen of zonneschijn; Alle kinderen naar buiten voor een portie oud Hollandse buitenspelen. Laat je tv uit, je telefoon en tablet thuis en kom spelletjes doen met ons.  Het is alweer de derde editie van de buitenspeeldag die natuurlijk weer plaatsvindt op de speciaal voor de gelegenheid afgesloten Voorstraat West en er is een superleuk overvol programma.  De allerkleinsten gaan op muzikaal kleuravontuur en leven zich uit met Het Kleurfeest. Circus Moustache is aanwezig met een open podium en een kinderkaravaan. Voor de meer bewegelijke types verzorgt  Natuurlijk Sportief – die als missie heeft van sporten weer buitenspelen te maken- de allerleukste tikspelletjes.  Bij Robin Hoop kun je een workshop hoelahoopen volgen of er vrij op los hoopen.  Om 13:00 opent de burgemeester en de kinderburgemeester de buitenspeeldag en zijn alle kinderen welkom om zich lekker uit te leven in de buitenlucht. Buitenspelen is niet alleen leuk maar ook heel gezond en belangrijk voor de (sociale en motorische) ontwikkeling van kinderen. Buitenspelen is een feest. En iedereen is welkom. Dus laat alles vallen en kom naar buiten!

Lees verder

Dordt Pakt Uit!

30-09-2018

Zondag is het zover: Dordt Pakt Uit! Op de Voorstraat is een gezellige markt en in de winkels op de Voorstraat West is weer heel veel leuks te zien en beleven! Vanaf 12.00 uur, dus eerst lekker uitslapen en dan gezellig naar de Voorstraat West en Grote Spuistraat ? We zien je zondag!

Lees verder

Kerstmarkt

15-12-2017 t/m 17-12-2017

In het weekend van 15 t/m 17 december wordt Dordrecht, net als elk jaar, omgetoverd tot de grootste kerstmarkt van Nederland. Kom shoppen in een sprookjesachtig decor en sla de Voorstraat-West zeker niet over.

Lees verder

Opening Sweets & Cakes

09-09-2018

Zondag is het zover en opent Sweets & Cakes haar deuren op de Voorstraat West! Op nummer 308 kun je dan terecht voor cakes en taarten voor alle feestelijke gelegenheden. Ook kun je er gezellig een kopje koffie drinken met natuurlijk zo’n heerlijk stukje taart erbij!

De opening zondag is van 13.00 tot 16.00 uur en iedereen is van harte welkom.

Lees verder

Bezoek de parel van Dordrecht