Het wordt feest op de Voorstraat West!

Vrijdag 22 juli wordt de Voorstraat West omgetoverd tot Jubileumstraat. Aanleiding is het 5-jarig bestaan van De Kleister, een winkel vol leuke cadeaus, sieraden en serviezen in keramiek. Maar wat bleek? Heel veel winkels hadden iets te vieren! Daarom is het vrijdag feest en jij viert natuurlijk mee!

Toen Bert Braanker van De Kleister plannen maakte voor het jubileum en rondvraag deed bij zijn buren bleken heel veel ondernemers op één of andere wijze jubileerbaar te zijn. Zo bestaat Florale Extase 10 jaar, vierde Gemivaria haar 30e verjaardag, bestaat 4 Your Games precies 333 weken, café De Lachende Monnik 222 dagen, opende kapsalon Visualz 22 jaar geleden haar deuren en bestaat Hip! Weddingdesign 14 jaar en zitten ze 14 maanden op hun nieuwe stek tegenover De Kleister. Eerder vierde De Woonmol haar 1-jarig bestaan en mag Vreeken’s Zaden een paar deuren verder maar liefst 96 kaarsjes uitblazen!

Prijsvraag

En zo zijn er nog veel meer bijzondere jubilea. Bijvoorbeeld van Lunchroom Zusjes, Lokaal De Klik en Puur Geknipt. We gaan ze niet allemaal verklappen want je kunt meedoen met een prijsvraag waarmee je een hele fijne cadeaubox kunt winnen, vol met leuke cadeautjes en waardebonnen van de jubilerende winkels!

Cadeaubox

De Jubileumstraat loopt vanaf de Pelserbrug tot aan de Prinsenstraat. Op elke jubilerende winkel vind je een poster met daarop het bijzondere aantal dagen, weken, maanden of jaren dat de winkel bestaat. Kun jij uitrekenen wat het gemiddelde is? Tel alle getallen op en deel dat door het aantal deelnemende winkels. Stuur de uitkomst naar jubileumactie@dekleister.nl en sleep die mooie cadeaubox in de wacht!

De tekst gaat verder onder de afbeelding >

Trots

Bert Braanker is trots op dit mooie stuk Voorstraat West. ‘Het is een prachtige aanlooproute naar de binnenstad, vol bijzondere winkels die de ‘couleur locale’ bepalen. Je vindt er jonge starters én winkels die niet meer weg te denken zijn uit Dordrecht. En het is er erg gezellig, wat wil je nog meer?’

Dus op naar de Voorstraat West! Wie binnenstapt en een jubilerende ondernemer feliciteert ontvangt een kleine attentie en aandenken.


Geplaatst

in

door

Tags: