Nieuwe stek voor Florale Extase

Ken jij de bijzondere plantencollectie van Florale Extase al? Zo niet, dan moet je er gauw eens een kijkje nemen. De bijzondere plantenzaak is namelijk verhuisd naar een nieuw pand op de Voorstraat West.

De nieuwe winkel is aan de overkant van het oude pand, op nummer 451. Eigenaar Eric Pannenborg creëert ook hier een paradijsje vol bijzondere planten. Niet alleen bekende planten ook minder bekende of vergeten planten hebben een mooi plekje op 1 van de 3 verdiepingen.

  
Florale Extase is al jaren een begrip voor iedereen die op zoek is naar bijzondere planten. Eric Pannenborg is namelijk geen onbekende in de plantenwereld. Hij reist regelmatig de wereld over om Landart masterclasses en workshops te geven in het buitenland. Ook werkt hij in binnen- en buitenland als bloemenarrangeur aan bloemencorso’s, evenementen en beurzen en neemt hij deel aan wedstrijden.

  

Super leuk om iemand met zoveel kennis van bijzondere bloemen en planten in onze stad te hebben. Ben je op zoek naar een speciale plant? Grote kans dat Eric het voor je kan regelen!


Geplaatst

in

door

Tags: