Veel leuke activiteiten tijdens Dordrecht Pakt Uit op 16 april

Zaterdag 16 april 2022 is het Dordrecht Pakt Uit: het evenement waarbij Dordtse ondernemers uitpakken met leuke activiteiten, proeverijen, kortingen en andere verrassingen. Ook op de Voorstraat West zijn allerlei leuke activiteiten!


Fine art kunstenares Mamiko heeft een mooie galerie op de Voorstraat west: Galerie Iroha. Mamiko is geboren en opgegroeid in Japan, waar zij fine arts en schilderkunst studeerde aan de Tokyo Zokei University of Art & Design. Tijdens Dordrecht Pakt Uit organiseert Mamiko inloopworkshops ‘Experimenteren met aquarel’. Super leuk om te doen! Zelfgemaakte aquarellen mag je natuurlijk meenemen.

In de gezellige en sfeervolle woonwinkel De Woonmol laat kunstenaar Ruud van Unen zien hoe hij zijn prachtige vogeltekeningen maakt. Van 12.00 tot 15.00 uur is het live te zien. Diverse kunstwerken van zijn hand, zijn in de winkel te bewonderen. Buiten voor de winkel pakken ze uit met leuke acties en kun je een te gekke foto in stijl maken.

 

Bij koffietentje Kat in ’t Bakkie kun je gezellig langskomen met de kinderen want er worden leuke kinderspelletjes gedaan. Stelt lopen, paaskoekje versieren , bellenblazen, stoepkrijten en grabbelen in de grabbelton.

Een winkel vol cadeaus en mooie dingen van keramiek: dat is De Kleister. Tijdens Dordrecht Pakt Uit kun je meekijken hoe het pottenbakken en draaien met een draaischijf in zijn werk gaat. Ook kun je er lekkere kruidendrank proeven.

Heb je altijd al willen weten hoe jij eruit zou zien als bruid? Tijdens Dordrecht Pakt Uit kun je bij bruidsmodezaak Hip! Weddingdesign op de Voorstraat West een ‘15-minute make-over’ doen! Let op: Hip! Weddingdesign is verhuisd naar de Voorstraat 396.


Foto DC Models

Bij cadeauwinkel Gemivaria worden elke dag de leukste cadeautjes gemaakt voor alle gelegenheden. Tijdens Dordrecht Pakt Uit mag je zelf aan de slag en kun je een leuke attentie maken voor de paasdagen.

Ook bij Emma Speelgoed zit je goed tijdens Dordrecht Pakt Uit. Onder alle klanten van de dag wordt een leuk setje lego of playmobil verloot.

Ook Bahlmann Mode pakt uit. Zo lopen er op 16 april mannequins in de winkel die de nieuwste voorjaarscollecties showen. Natuurlijk met een gezellig hapje en drankje! Ook worden er die dag 3 Bahlmann Giftcards á €25,- verloot onder de klanten.

Heb jij Pancake District al ontdekt? In deze hippe zaak serveren ze de lekkerste American pancakes. Tijdens Dordrecht Pakt Uit komt er een Shake & Smoothie bar voor de deur met verschillende smoothies, ice coffees en milkshakes.

Eigentijdse modewinkel La Vie & Zo houdt een leuke Paassale met dames en herenkleding. Er zijn al items vanaf €9,- dus wees er snel bij!

Bij Adam Brandstore worden klanten getrakteerd op een lekker kopje koffie met gebak! Dat is nog eens fijn shoppen voor de mannen (en de vrouwen die zitten te wachten natuurlijk 😉).

Ook woon- en cadeauwinkel Opa & An pakt uit: Petra Brouwer komt haar Dordtse Huisjes tekenen tussen 13.00 en 16.00 uur! Hoe leuk is het om mee te kijken hoe de mooiste tekeningen gemaakt worden.

De populaire kinderkledingwinkel Kind Zo Blij houdt tijdens Dordrecht Pakt Uit een grote stocksale. Je kunt dan met korting de leukste shirts, broeken, vestjes, jurkjes, tops en leggings kopen van mooie duurzame merken.

Genoeg te beleven dus op de Voorstraat West! Kom je ook gezellig langs?


Geplaatst

in

door

Tags: