De Jong Verduurzaamt

Ben je op zoek naar een partij die je adviseert en begeleidt in het verduurzamen van je woning? Dan bent je bij De Jong Verduurzaamt gegarandeerd aan het juiste adres. Sinds het voorjaar van 2021 heeft De Jong Verduurzaamt een showroom geopend in het centrum van Dordrecht, om precies te zijn op de Voorstraat 356. Ze kunnen iedere voorbijganger of potentiële klant nu ook ontvangen in een winkel. ‘Dan kunnen de producten binnen ons assortiment eerst worden bekeken alvorens direct een aankoop te doen’, vertelt eigenaar Peter de Jong.

‘Wij zijn als bedrijf erg aan het groeien. Wat voorheen begon als een klein familiebedrijf is inmiddels gegroeid naar een bedrijf met ruim 30 man aan personeel. Maar ja, dat moet ook wel gezien verduurzamen steeds populairder wordt… Wij oriënteren ons op steeds meer vlakken. Voorheen hadden wij voornamelijk expertise in het isoleren van woningen en het plaatsen van aircosystemen.
Tegenwoordig hebben wij ook zonnepanelen en kozijnen in ons assortiment. Wij hebben altijd wel een medewerker beschikbaar die kan adviseren op verschillende vlakken!

Adres & contact

Voorstraat 356
3311CX Dordrecht

0800-4765 2843
info@dejongverduurzaamt.com

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagVan 10.00 tot 17.00 uur
VrijdagVan 10.00 tot 17.00 uur
ZaterdagVan 10.00 tot 17.00 uur
Zondag

Bezoek de parel van Dordrecht